quote jowo

kabeh uwong iku gak gelem kenek masalah seng akeh,gak gelem dikeki tugas sing abot,gak pingin orep iku susah iku pasti. terimo opo onoke di jalani ae opo seng ono aku yakin Allah pasti gak pernah ngekeki cobaan seng diluar kemampuane menungso. tetep yakin lek Allah mesti nak sebelah e awak dewe

aku ngerti koen kabeh mesti ngomong “orep iku gak segampang omonganmu mau pek!” yo aku ero soale aku yo podo bae menungso koyok awakmu kabeh seng mboco iki. di cobak ae di jalani seng sabar ikhlas lan ojo lali dungo seng akeh. ojok dikeki rejeki lali ketiban musibah iling.iku jenenge podo ae munafik. dungo karo Gusti Allah,sholawat,sholat. InsyaAllah Gusti Allah nyembadani🙂

salam sayang
ceka14045 D18🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s